Καλωσήρθατε στην νέα τεχνολογία Google Street View για επιχειρήσεις, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και στην χώρα μας! Με την βοήθεια των πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών, η επιχείρησή σας προβάλεται με καλύτερο τρόπο στο internet, ενσωματώνοντας νέο περιεχόμενο στις υπηρεσίες Αναζήτηση Google, Χάρτες Google και Google Earth.

Αυξήστε την προβολή σας με το Google Street View

Προσκαλέστε τους πελάτες να σας επισκεφτούν, με εσωτερικές λήψεις Street View της επιχείρησής σας στην Αναζήτηση Google και τους Χάρτες Google. Επιπλέον, αν η επιχείρησή σας είναι ξενοδοχείο, έχουμε ένα ειδικό πρόγραμμα για εσάς.

Google Street View examples

 

Δώστες τους την σιγουριά που αναζητούν

Η επιλογή του σωστού εστιατορίου, καφέ ή ξενοδοχείου είναι συχνά μια περίπλοκη απόφαση. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην επιχείρησή σας με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, δημιουργημένη από τρίτους, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση της επιχείρησής σας πριν από την άφιξή τους. Αυτές οι συναρπαστικές εικονικές εμπειρίες εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους υποψήφιους επισκέπτες και τους πελάτες σας.

google-street-view-example-1 google-street-view-example-2 google-street-view-example-3

 

Επιτυχημένες επιχειρήσεις με παρουσία στο Google Street View. Δείτε στο παρακάτω video επιτυχημένες ιστορίες από επιχειρήσεις που πέτυχαν τους στόχους τους με την είσοδό τους στην υπηρεσία Google Street View για επιχειρήσεις.

 

Παραδείγματα επιχειρήσεων

 

 

Συχνές ερωτήσεις

Ναί, η online επιχείρησή σας θα ενισχυθεί. Στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google οι φωτογραφίες σας θα εμφανίζονται με την ένδειξη «See Inside» (Δείτε μέσα) και θα εμφανίζονται σε όλα τα προϊόντα-υπηρεσίες της Google, το Google Maps, το Google Earth και στο Google+. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα φαίνονται πιο φιλόξενα, πολύχρωμα και ενημερωτικά, επιτρέποντας στους πελάτες σας να συνδεθούν πραγματικά και να εξερευνήσουν την επιχείρησή σας μέσω του διαδραστικής εμπειρίας «walk-through», ακριβώς σαν να είναι εκεί!
Είμαι επαγγελματίας και πλήρως διαπιστευμένος φωτογράφος της Google. Έχω τη δυνατότητα / ικανότητα να φωτογραφήσω μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις, επιτρέποντας τες να προβληθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Έχω πολλά χρόνια εμπιειρίας με φωτογραφίσεις πανοραμικών φωτογραφιών 360.
Παραδείγματα όπου η Google Business Views μπορεί να βοηθήσει τους μελλοντικούς πελάτες είναι: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δει και να περιηγηθεί κάποιος στα δωμάτια, τους δημόσιους χώρους και τις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου. Εάν μία νύφη ψάχνει για μια μεγάλη αίθουσα για την γαμήλια δεξίωση του γάμου της θα είναι σε θέση να κοιτάξει μέσα σε ένα ξενοδοχείο / χώρο το μέγεθος, τις εγκαταστάσεις και την διακόσμηση. Ένας κύριος μπορεί να θέλει να κλείσει ένα ρομαντικό δείπνο, θα μπορεί να ρίξει μια ματιά στο χώρο σας ή και ακόμη να επιλέξει ένα συγκεκριμένο τραπέζι για να δειπνήσουν. Κάνατε πρόσφατα ανακαίνιση, προσελκύσετε νέους πελάτες δείχνοντάς με το μοναδικό τρόπο που προσφέρει το 360 walk-trough Πιθανό μέλος γυμναστηρίου μπορεί να θέλει να δει τον εξοπλισμό, τους προπονητικούς χώρους τα αποδυτήρια κλπ. Δείξτε τον χώρο σας που προορίζετε για παιδικά πάρτι, πάρτι γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις. Τα πλεονεκτήματα είναι κυριολεκτικά ατελείωτα.
Ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης θα χρειαστούν από 20 λεπτά (5 φωτογραφίες) έως και 2 ώρες (20 φωτογραφίες) για να ολοκληρωθεί η φωτογράφηση. Για μεγαλύτερους χώρους θα συζητήσουμε μαζί σας για την καλύτερη ώρα φωτογράφισης, χωρίς να διακόψουμε την δουλειά σας.
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι βασικά ένα τρίποδο και μια φωτογραφική μηχανή, ως εκ τούτου, η φωτογράφηση γίνεται διακριτικά και εξασφαλίζεται έτσι την συνεχή λειτουργία της επιχείρησης σας με λίγη (σε πάρα πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις) ή συνήθως καθόλου διακοπή λειτουργίας της. Για προστασία των προσωπικών δεδομένων το λογισμικό της Google θολώνει τα πρόσωπα που μπορεί να εμφανίζονται σε φωτογραφίες, έτσι τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Για να βιώσουν καλύτερα την εικονική περιήγηση οι online επισκέπτες και για να δουν το πραγματικό μέγεθος και τη διάταξη της επιχείρησής σας, να μην υπάρχουν εμπόδια (άνθρωποι). Η φωτογράφηση γίνετε με τις προδιαγραφές και τα terms του Street View (π.χ. κάθε 3-5 μέτρα μία Sphere φωτογραφία 360×180 μοίρες, πρόσωπα και πινακίδες αυτοκινήτων θαμπώνονται κλπ.)
Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κωδικό ενσωμάτωσης και να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας την εικονική περιήγηση απευθείας στην ιστοσελίδα ή blog σας, συν του ότι μπορεί να αναρτηθεί στο Facebook, Twitter, LinkedIn, κλπ
Κατά μέσο όρο 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες Από την ημέρα της φωτογράφησής σας , παίρνει κατά μέσο όρο 3 εργάσιμες ημέρες για την εικονική περιήγηση, οι εικόνες θα προετοιμαστούν, θα φορτωθούν, τότε ελέγχεται η ποιότητα και δημοσιεύονται από την Google.
Οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ για μικρές επιχειρήσεις (Για 5 πανοραμικές φωτογραφίες). Για μεγαλύτερες και για πολύ μεγάλες επιχειρήσεις πολλών επιπέδων, (π.χ. πολύ μεγάλα ξενοδοχεία), οι τιμές ορίζονται κατόπιν συμφωνίας.
Μετά την δημοσίευση στα προϊόντα-υπηρεσίες της Google δεν υπάρχει κανένα κόστος για να παραμείνουν εκεί.