Με την εικονική περιήγηση μιας οικίας, ενός συγκροτήματος γραφείων ή ακόμα ενός σκάφους, έχετε στα χέρια σας το κατάλληλο εργαλείο για την προώθηση του Real Estate. Εξοικονομήστε χρόνο για την επιτυχή προβολή του, είναι σίγουρο πως θα τραβήξει τα βλέμματα των σοβαρών επενδυτών. Οι υποψήφιοι πελάτες σας έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν ανάμεσα στους χώρους οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα, διαδραστικά προς οποιαδήποτε πλευρά της, 360 μοιρών, προβολής.

Μια εικόνα αξίζει έως χίλιες λέξεις! Το σοφό ρητό εμφανίστηκε εδώ και 100 χρόνια με την είσοδο της φωτογραφίας στην καθημερινότητά μας. Μια καλή φωτογραφία μπορεί να αναδείξει το ακίνητό σας. Μην αφήνετε στην τύχη την αξία του ακίνήτου σας. Ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να αναδείξει τους χώρους, την εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση του ακινήτου σας. Ακόμη περισσότερο μια πανοραμική εικονική περιήγηση (Panorama 360 Virtual Tour) θα αναδείξει τους χώρους και θα κερδίσετε τον πελάτη με την πρώτη επαφή.

Δείτε παρακάτω παραδείγματα Real Estate και επικοινωνήστε μαζί μας.

Real Estate – Σκάφη αναψυχής

Τα ιδιαίτερα σκάφη αναψυχής είναι μια χαρακτηριστική κατηγορία προβολής 360 panorama virtual tour. Με την εικονική περιήγηση δίδεται η δυνατότητα εξερεύνησης των δωματίων και των παροχών του σκάφους από τους υποψήφιους ενοικιαστές – αγοραστές.

Princess Virtual Tour

Virtual Tour (εικονική περιήγηση) σκάφους αναψυχής